Košarica (0) 0,00 €

Your Cart Is Empty.

 

Kava ETHIOPIA YIRGACHEFFE

Kava ETHIOPIA YIRGACHEFFE Zoom

Kava ETHIOPIA YIRGACHEFFE

Ethiopiu Yirgacheffe odlikuje pomalo kompleksan, karakterističan je okus i miris koji podsjeća na egzotično voće s prizvukom čokolade.

4,30 € 32,40hrk

* Obavezna polja

4,30 € 32,40hrk
Opis Proizvoda

  Detalji

  Pržena zrna kave s plantaže (100% arabica). Etiopija se smatra kolijevkom kave arabica, a ovaj primjer potječe iz područja Yirgacheffe. Uzgajana na nadmorskoj visini od 1.800 do 2.100 m.n.m., zrna se prerađuju na ispran način u praonici u području Kochere, gdje je ime Reko dano kavi koju proizvodi zajednica od do 850 uzgajivača.Proizvođači u toj regiji ohranjuju svoje etiopsko nasljeđe proizvodeći bez upotrebe kemijskih gnojiva i zapravo su sve kave u Etiopiji organske bez obzira na to imaju li certifikat. Pomalo kompleksan, karakterističan je okus i miris koji podsjeća na egzotično voće s prizvukom čokolade. Tijelo mu je bogato delikatnom kiselinom.

  Priprema: odaberite pravilno mljevenje kave u skladu s načinom pripreme vaše omiljene vrste. Na 100 ml vode stavite 7 g mljevene kave. Koristite vruću vodu od 93-94°C. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi. 

  Sastav: pržena zrna kave

  Kofein: Srednji

Energetska vrijednost

  Energetska vrijednost
  Energetska vrijednost 41kJ/10kcal kcal
  Masti 0 g g
  Od toga zasićene masne kiseline 0 g g
  Ugljikohidrati 1.6g g
  Od toga šećeri 1.4g g
  Dijelatna vlakna 0 g g
  Bjelančevine 0 g g
  Sol 0,03 g g
Product's Review

CMS tab